lauantai 8. maaliskuuta 2014

NICOLAS VAHE & NAISTENPÄIVÄ

Ihan ensimmäiseksi hyvää naistenpäivää teille kaikille naisille,nauttikaa!
Olen aikaisemminkin kertonut kuinka käyttötavaroiden ja elintarvikkeiden ulkonäöllä ja pakkauksella on itselleni suuri merkitys.
Valitsen esillä jokapäiväisessä käytössä olevia tuotteita suurimmaksi osaksi 
pakkauksen ulkonäön perusteella.
Vihreä shampoo purkki pistäisi itseäni pahasti silmään kylpyhuoneessa joten valitsen sen vaalean purkin vihreän sijaan vaikka vihreän purkin tavara saattaisi olla jopa parempaa.
Kuiville elintarvikkeille löytyy omat lasi/peltipurkit joihin pakkaukset tyhjennetään.
Myös tiskitableteille ja pyykinpesujauheelle löytyy omat purnukat,huuhteluaineen kaadan lasipulloon ja tästä syystä vain valkoinen 
huuhteluaine kelpaa:)
Näitä ihania Nicolas Vahen tuotteita ei kuitenkaan tarvitse piilottaa kaappiin sillä ovat pakkauksineen aivan täydellisiä minun makuuni.
Näihin olen jäänyt jo koukkuun ja eilisessä cillasin paketistani löytyikin muutama juttu lisää,alkuviikon kaupunki reissullani mukaan lähti myös Nicolasin vuokia,keittiöpyyhe,servettejä ja kassi.
Onko siellä muita Nicolasin tuotteisiin hullaantuneita?!?
Muutama vuosi sitten ostimme uuden imurin jonka myös valitsin ulkonäön perusteella vaikka se kaapissa usein onkin,imuri on kyllä muutenkin ollut ihan huippu hyvä!
Murusia ja roskia tulee lasten kanssa päivittäin ja cillasilta tilasin lattiaharjan kaveriksi myös pöytäversion,nämä ovat myös niin kivan näköiset että saavat olla esillä.
Ulkona on ihanan keväinen ja aurinkoinen ilma joten lähdetään kaivamaan pyörät ja potkulaudat varastosta,tervetuloa kevät!
    Cillasilta löytyi myös sisustukseen sopivaa lakritsin makuista hammastahnaa!

 

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Mä voisin tältä merkiltä kotiuttaa ihan kaiken, jotain meiltä löytyykin jo. Tuo pöytäharja on pakko hankkia pian!
Hyvää naistenpäivää :)