maanantai 19. toukokuuta 2014

ASTIAKAAPILLA

Viikonlopun suunnitelmat menivät uusiksi pienimmän joutuessa perjantaina sairaalaan.
Edellisenä yönä alkanut yskä sai pienen hengityksen vaikeutumaan sen verran paljon että puhelimessa käydyn keskustelun jälkeen sain ajan terveysasemalta vielä samaksi päiväksi.
Terveysasemalla saadut maskin kautta hengitettävät lääkkeet eivät kuitenkaan auttaneet joten saatiin lähete lastenklinikalle.
Päivystyksessä vierähtikin melkein seitsemän tuntia kun lääkkeet eivät tuottaneet toivottua tulosta,lopulta kortisonilla saatiin olo sen verran helpottumaan että päästiin osastolle yöksi.
Vieläkään ei ole pienin täysin kunnossa vaan allergialääkkeen lisäksi täytyy kolmen tunnin välein ottaa maskin kautta hengitettävää lääkettä.
Toivotaan että pian helpottaisi eikä uutta lähtöä lastenklinikalle tarvittaisi enään,pienin oli kyllä olostaan huolimatta todella reipas,ei itkenyt edes verikokeita otettaessa.
Viikonloppuna vietetään tytön kaverisynttäreitä sekä pienimmän 2-v juhlia,jotain varmaan tarttis asioiden eteen tehdäkkin!?!
Tänään sain pestyä parvekkeen lasit sekä makuuhuoneiden ikkunat,olohuoneessakin yritin järjestellä tavaroita ja otin samalla kuvia astiakaapin sisällöstä pölyjä pyyhkiessäni.
Tässä säilytetään harvemmin käytössä olevia astioita,keittiönkaapithan ovat täynnä astioita myös sillä taidan olla jonkin asteinen astioiden hamstraaja:)
Muumimukeja kerään myös ja niitä löytyykin kaapista jo yli viisikymmentä
erilaista,eihän niiden keräämistä osaa lopettaa kun kerran on niiden keräilyn aloittanut.
Muita muumimukien keräilijöitä ruudun takana tai astioihin muuten hurahtaneita???
4 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Ihana astiakaappi!! Olen kerannyt ainoastaan Rakkaus-sarjaa tyttarelle ajatuksena antaa astiat sitten tyttaren ekaan kotiin joskus vuosien kuluttua!

Iitu kirjoitti...

Hei Hanni!
Ihana ajatus kerätä tiettyjä astoita ja varmasti tyttö on niistä joskus kotoa muuttaessaan mielissään!

Anonyymi kirjoitti...

Mä taidan kanssa olla astioihin hurahtanut, ei niitä voi olla liikaa. Kaappi näyttää kivalta, kun takaseinä on vaalea. Taidan kokeilla jossain vaiheessa samaa ideaa. Ja pikaista paranemista pikkuiselle.
Sara

Iitu kirjoitti...

Hei Sara!
Kaapista tuli kevyemmän oloinen kun takaseinän maalasi ja olisihan sen voinut vaikka tapetoida jollakin vaalealla tapetilla:)
Ei kai astioita voi koskaan olla liikaa...