lauantai 24. toukokuuta 2014

SYNTTÄRIHULINAA

Tänään juhlittiin tytön 7v kaveri synttäreitä,oikeastihan tyttö täyttää vasta heinäkuun lopussa mutta silloin useammat kavereista ovat reissussa ja lomailemassa joten olemme juhlineet kaverisynttäreitä aina jo toukokuun lopussa:)
Olipahan hulinaa ja kiire tuli tarjoilujen ja koristeluiden kanssa niinkuin minulle usein käy vaikka kuinka tekisi valmiiksi etukäteen.
Askartelin viime yönä ensimmäisen pompomini,eihän tuosta täydellistä tullut mutta oli ihan kiva koriste ripustettuna lamppuun roikkumaan.
Tyttö meinasi että säästettäisiin tämä ja laitettaisiin omaan huoneeseen koristeeksi,täytyy katsoa jos sille löytyisi jostakin sopiva paikka.
Koristeluissa mentiin tytön lempiväreillä vaaleanpunaista & pinkkiä,pöytään ei millään mahtunut kaikki istumaan samaan kattaukseen vaan syömiset hoidettiin osissa.

Tarjoiltavien kanssa mentiin tytön toiveiden mukaan,viime vuonna kakun sijasta tarjoiltiin jäätelöannoksia mutta nyt tyttö halusi ehdottomasti prinsessa kakun.
Niinkuin osasin odottaakkin niin kakkua on vielä puolet jäljellä,ensi vuonna tarjotaan taas jätskiä joka uppoaa lapsiin selvästi paremmin ainakin näin aurinkoisena päivänä.
Kakun lisäksi tarjolla oli mokkapaloja ja mansikka-mascarpone vaahdolla kuorrutettuja muffinseja,näitä kukaan ei jaksanut syödä kokonaan sillä tein näistä vähän turhan isoja.
Keksit,popparit ja karkit upposivat kyllä niinkuin aina ja suolaisetkin ihan hyvin.
Tein perinteisiä nakki-lihapulla-juusto-viinirypäle vartaita sekä pieniä tonnikala kolmioleipiä.Mitään varsinaista ohjelmaa meillä ei ollut muuta kuin rannekorujen tekoa,niistä ainakin osa tytöistä tykkäsi kovasti!
Aika meni nopeasti ja osa tytöistä jäi vielä leikkimään synttäreiden jälkeen.
Goodie bagistä löytyi saippuakuplaa,huulikiiltoa,tarroja ja karkkia,paperiset pussit ja pillit tilasin teippitarhasta.
Tänään ulkona oli niin mahtava ilma että synttärit olisi helposti voitu järjestää myös ulkona,meillä on pihalla grillikatos johon tarjottavat olisi saanut esille.
Ehkä ensi vuonna sitten,onneksi niihin on vielä vuosi aikaa:)
Huomenna juhlitaan 2v täyttävää kuopusta ja maanantaina esikoisen kaverisynttäreitä,jotka ovat onneksi ulkoistettu muualle joten niistä ei tarvitse sen enempää ottaa stressiä.
Joten synttärihulinaa on vielä luvassa,mukavaa illanjatko kaikille! 
 

 
 

3 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Upeita koristeita ja juhlarekvisiittaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Herkullisen näköistä. Tuollaiset vaaleanpunaiset kulhot on kyllä pakko saada. Meiltä löytyy noita vain mustina.
Sara

Iitu kirjoitti...

Kiitos Hanni ja Sara!
Sara:meillä on kanssa noita kulhoja valkoisina,mustina ja harmaina sekä lapsilla omat vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä.