maanantai 16. kesäkuuta 2014

EDULLISIA KUKKIA JA MUUTA HÖPINÄÄ

Sää vaihtelee melkoisesti,äsken vielä paistoi aurinko ja nyt taas sataa vettä taivaan täydeltä!
Miehen vapaapäivän kunniaksi käytiin aamupäivällä kaupoissa sekä noutamassa eteisen matto pesulasta,olin unohtanut jo koko maton ja olikin siellä valmiina ollut jo yli kuukauden:)
Saatiin pienimmän päiväunien aikaan siivottua varasto ja siellä odotteleekin nyt monta laatikollista tavaraa kirppikselle,mistä ihmeestä sitäkin aina kertyy?
Eilen tuli kierreltyä muutamat kirppikset ja aika monta kivaa löytöä taas tehtiin,eipä noilta usein tule tyhjin käsin lähdettyä kotiin.
Lidlistä löytyy usein edullisia kukkia ja tänäänkin nappasin kimpun valkoisia kukkia olohuoneen maljakkoon.
Oltiin menossa hakemaan lidlistä tytölle edullisia pihakenkiä mutta enpä huomannut lehteä lukiessa että tulevatkin myyntiin vasta ensi maanantaina.
Lehti tuli jo viimeviikolla joten melkoisen aikaisin aloittavat mainostamisen!
Mies lähtee lasten kanssa kohta kalaan ja pakko itse jatkaa lastenhuoneen järkkäilyjä ja pestä muutama koneellinen vielä pyykkiäkin,kiva kun kävit!4 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Kirppikset on monella tapaa kivoja. Pääsee itselle tarpeettomasta eroon ja vastapainoksi saa taas ostaa "uutta" tilalle.

Hanni kirjoitti...

Kirppikset on monella tapaa kivoja. Pääsee itselle tarpeettomasta eroon ja vastapainoksi saa taas ostaa "uutta" tilalle.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on ainakin vinttikomero aina täynnä kirppikselle menevää tavaraa ja vaatetta ym. Sinne on niin helppo tukea, mutta sitten ei ole oikein koskaan aikaa tyhjentää sitä. ¨
Sara

Iitu kirjoitti...

Hanni:Niinhän se yleensä on että kun jotain saa myytyä pois niin ostaa tilalle jotakin uutta:)

Sara:Varastoon on helppo viedä tavaraa ja unohtaa mitä kaikkea sinne on tullut vietyä!
Toivotaan että edes osasta pääsisi kesän aikana eroon:)