tiistai 3. kesäkuuta 2014

SOTTAPYTYN PÖYTÄTABLETTI

Ulos katsomalla ei kyllä millään arvaisi että on jo kesäkuu,ilma on ollut syksyisen sateinen ja pilvinen.
Toivotaan että pian alkaisi aurinkokin paistamaan ja päästäisiin aloittamaan kesän leikkipuistoruokailut jonka kaupunki tarjoaa kaikille alle 16-vuotiaille lapsille.
Olen ollut tänään(kin) väsynyt ja saamaton,en tiedä vaikuttaako oloon viikonloppuna sairaalassa huonosti nukuttu yö vai tämä ilma mutta tuntuu ettei mitään saa tehtyä loppuun mutta nyt siihen asiaan:)Pienin on syönyt pienestä asti ihan itse ja olen yrittänyt suojata pöytää pahimmilta kolhuilta ja tahroilta erilaisilla alustoilla.
Jos pöydässä ei ole pöytäliinaa olen käyttänyt siinä mustaa alustaa joka on kiinni tarranauhoilla pöydän reunassa,olen ostanut sen lastentarvikeliikkeestä ja ollut kyllä tosi tyytyväinen.
Käytän usein pöydässä kuitenkin pöytäliinaa sillä valkoiseen pöytätasoon jää yllättävän helposti jälkiä joita ei saa pois.
Pöytäliinan kanssa alustaa ei saa kiinni pöytään ja siksi tarvitsin myös toisen alustan jota voi käyttää myös liinan päällä ja joka myös pysyy siinä.
Muutaman pöytätabletin ehdin jo hankkimaan ja toteamaan että ne eivät liinan päällä kauaa pysy.
Törmäsin sattumalta KG Designin nettisivuille ja löysin sieltä kivoja silikonisia pöytätabletteja jotka eivät värjäydy ja ne voi pestä jopa tiskikoneessa.
Muutaman päivän kokemuksella alunen pysyy hyvin myös liinan päällä ja se on helppo puhdistaa,kaatunut maitokin pysyi alustalla hyvin pienten reunojen ansioista eikä valunut pöytäliinalle.
Alusia löytyy monessa eri sävyssä,luulen että itseni on tilattava vielä tuollainen auton mallinen alunen mustana tai harmaana sillä pienin tykkää kovasti autoista.
Sivuilta löytyy myös kivoja pöllö juttuja joten kannattaa käydä tutustumassa playtrayn sivuille.


 

Ei kommentteja: