sunnuntai 24. elokuuta 2014

JOTAKIN UUTTATänään olen viettänyt ihanan aurinkoista vapaapäivää,aamulla käytiin muutamalla kirpparilla kiertelemässä ja muuten päivä onkin mennyt rästihommia hoidellen.
Lifestylenordicin paketista tuli uusi tummanharmaa Tine K varjostin vaalean tilalle,syksyisin sitä kaipaa tummempia sävyjä sisustukseen.
Kyseisestä puodista tilaan usein eikä koskaan ole ollut mitään valittamista,paketit saapuvat nopeasti ja tuotteet ovat kauniisti pakattuja joka kerta.
Paketissa oli muutakin kivaa Tine K:lta joka on yksi lemppareistani,pakko päästä seuraavalla Oulun reissulla poikkeamaan itse puotiin paikan päälle ja uskon etten tule pettymään.
Tytön kanssa leivottiin jälkkäriksi marjapiirakkaa josta tulikin mieleeni että mustikoitakin täytyisi ehtiä keräämään pakkaseen.
Aurinko paistaa vielä sen verran että taidan mennä jatkamaan parvekkeen maalausta joka jäi muutama viikko sitten vielä vähän kesken.

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihana päivä on teillä ollut! Mä karehdin tuota varjostinta<3 Miten kuvittelin sut ja blogisi tuonne Helsingin suuntaan, mutta oottekin siellä pohjoisessa, vai oliko se vai jokin kesäreissu? <3 Sulla on aina niin ihanat ja inspiroivat kuvat!

Iitu kirjoitti...

Hei Marika!
Kiitos kauniista kommentistasi!
Ihan Helsingissä asustellaan mutta miehen vanhemmat asuvat Oulussa joten siellä suunnalla tulee käytyä usein:)