keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

POIKIEN HUONEESSA

Täällä vietän tällä hetkellä lomani toista osaa,ensimmäinen meni alkukesästä reissatessa perheen kanssa Malagassa sekä Tukholmassa.
Tämä loma vietetään ihan koto suomessa,tarkoitus olisi saada ainakin loman aikana kaikki nurkat putsattua ja käytyä läpi ennen töihin paluuta.
Tuntuu että kaikenlaista ylimääräistä tavaraa on taas kertynyt,täytyisi ottaa tavaksi luopua aina jostakin vanhasta ennenkuin ostaa uutta tilalle.
Poikien huoneesta muutama kuva joka on muuten ihan onnettoman pieni ja vaikea kuvata.
Tänne on tulossa muutaman viikon päästä haaveilemani ihanuus josta varmasti laitan kuvia sitten myös tänne!
Pienimmän lelut vievät huoneesta paljon tilaa vaikka säännöllisesti niitä karsinkin pois,lelujen säilytys on siis hieman haasteellista tässä huoneessa.
Tytön huoneesta napsin kuvia myös joten seuraavalla kerralla kuvia tyttön huoneesta kiinnostuneille:)
Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille!

 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin kauniita yksityiskohtia kodissasi. Blogisi parissa olen viettänyt useamman haaveilutuokion, kiitos inspiraatiosta. Jos saa toivomuksen esittää niin olisi ihana nähdä hieman laajempaa kuvakulmaa kodistasi mutta kuvasi ovat kyllä ihania näinkin. -Heidi-

Marika kirjoitti...

Todella ihanat ja inspiroivat kuvat olet näppäillyt <3 Laajempia kuvia myös kaipailen edellisen kommentoijan mukaisesti :)

Iitu kirjoitti...

Kiitos Heidi ja Marika!
Minulla on sellainen ongelma että järkkärillä kuvatessa en saa otettua kovinkaan laajoja kuvia,pitäisi käydä ostamassa kameraan toisenlainen putki.
Yritän saada seuraavaksi kuvattua hieman laajemmin,katsotaan onnistunko:)

sohvii kirjoitti...

Löysin ihanan blogisi ja kylläpä nauratti, kun tämän postauksen viimeisessä kuvassa oli juurikin samat Mailegin asukit koolla kuin meillä yläkerran rapputasanteen pöydällä. Hauska miten voi istumajärjestyskin olla sama :)