maanantai 31. elokuuta 2015

ETEISESTÄ

Itselläni oli rankka,lähes kolmen viikon työputki takana ilman yhtään vapaata joten kotiakaan ei siinä juuri ehtinyt eikä jaksanut laitella.
Viikonloppuna oli onneksi vapaata ja sain laitettua kotiakin vähän taas kuntoon,syksyä en kyllä juurikaan ole vielä yhtinyt laittamaan vaan kesä jutuilla mennään vielä.
Eteiseen sain kauan haaveilemani Riviera Maisonin karttataulun johon nuppineloin merkitsimme maita jossa olemme jo käyneet.
Eteisen seinät sudin muutama viikko takaperin harmaasta vaaleammaksi ja vaikka lopputulos ei ole ihan se mitä hain niin olen tyytyväinen (ainakin hetken).
Tason päällä olevat tavarat ehdin jo vaihtamaan uusiin kuvan ottamisen jälkeen joten ihan samalta meillä ei enään näytä:)
Uudet kattolamput pitäisi vielä tänne hommata en vain ole ihan varma minkälaiset tahtoisin,hyviä vaihtoehtoja on liian monta.
Kadehdin niitä jotka osaavat sisustaa varmalla tyylillä alusta loppuun,itse haalin kaikkea omaa silmää miellyttävää vähän sieltä sun täältä ja siksi lopputulos onkin pieni sekamelska.
Nyt lähden vielä siivoamaan sotkuja ennen iltavuoroon lähtemistä! 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kodikkaalta näyttää. Tykkään kovasti sisustustyylistäsi. Se on samaan aikaan sekä runsas että harmoninen. Niin ja erittäin mielenkiintoinen, ihailtavaa riittää. Kiitos kun jaksat päivittää blogia vaikka kiireitä riittää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Sara

Anonyymi kirjoitti...

Heippa. Olen kaivannut postauksiasi..toivottavasti palaat pian. -suvi

Uouo Uo kirjoitti...Your blog is very impressive and have the useful information it is really caught my attention.


great work

تصميم مواقع

good job Beautiful! :)

حراج السيارات

Anonyymi kirjoitti...

Päivitetäänkö tätä blogia enää olleenkaan???